Kenkay banden service

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van banden en velgen zijn wij officieel dealer geworden van Lassa/Bridgestone Tyres, een bandenmerk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs.

Wij beschikken over ruim voldoende banden en velgen op voorraad van alle merken. Ook is het mogelijk om bij ons uw auto te laten uitlijnen, uw wielen te laten balanceren en uw auto door middel van sportvelgen een totaal andere uitstraling te geven.

Uit ervaring is gebleken dat er veel baat bij is dat de prijzen duidelijk zijn, dus inclusief de btw, verwijderingsbijdrage, balanceren en monteren. De prijs die we u noemen is dan ook de prijs die u daadwerkelijk moet betalen.

Banden hebben een grote invloed op het rijgedrag en daarmee ook op het comfort en de veiligheid van uw auto. De banden zijn immers de enige onderdelen die direct contact hebben met het wegdek. Door uw banden goed te onderhouden zorgt u voor een langere levensduur. Het regelmatig laten balanceren en uitlijnen van uw banden voorkomt onnodige slijtage.